Reha Zona BV
 

Wie zijn wij

In dit eerste blog maak ik van de gelegenheid gebruik om ons voor te stellen. Natuurlijk is het beeld dat u van ons krijgt na het lezen van dit blog niet volledig. Maar het is een blog en geen boek. Of encyclopedie.

 

Philip Riem:

Begonnen als nieuwbouw monteur bij een groot liftbedrijf. Ik heb het vak in de praktijk geleerd van oude rotten. Dat zijn toch nog steeds de beste leermeesters.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus ben ik eind 2001 zelfstandige geworden. Als onderaannemer heb ik mij daarna ontwikkelt tot allround monteur. Van de nieuwbouw naar onderhoud, moderniseren en storing zoeken. En niet te vergeten ondernemen.

In mijn vrije tijd vind ik veel leuk, maar wat ik momenteel heel leuk vind is barbecuen. En dan het liefst grote stukken.

Jan-Willem Bosveld: 

Begonnen bij hetzelfde grote liftbedrijf. Eerst samen in de nieuwbouw, maar al snel heb ik de overstap gemaakt naar de reparatie afdeling. Als zoon van een chefmonteur liften ben ik een echte liftman. Het is mij met de paplepel ingegoten. Ik heb veel ervaring met diverse besturingen en weet mijn weg hierin goed te vinden. Ik ben in 2005 zelfstandige geworden.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst mountainbiken.

Waarom Corda liften?

Gewoon omdat het kan? Nee, daar komt meer bij kijken. Wij vullen elkaar aan en kennen elkaars sterke maar ook elkaars zwakke kanten. We kunnen open tegen elkaar zijn en elkaar, als het nodig is, de waarheid zeggen. Gelukkig hoeft dat niet al te vaak.

Maar bovenal zijn wij beiden ondernemers en zijn we beiden behept met het beroemde "liften virus". De ideale combinatie dus.

Dit is ons bedrijf en dit zijn wij. Wilt u meer weten of heeft u vragen over liften, schroom niet en vraag het ons. Wij staan graag voor u klaar. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Zoals het betaamt.

 Terug
Geplaatst: 17-07-2014 22:13:38

Reacties

Heren mooie strakke site, geen onzinnig geleuter.... Gewoon kort bondig en duidelijk waar jullie voor staan. Top

Nico26-09-2014 21:18

Reactieformulier