Reha Zona BV

Omhoog

Surround yourself

Wij hebben een powerpoint presentatie. En één van de uitspraken die we daarin gebruiken is: "surround yourself with people who are going to lift you higher".

De afgelopen week hebben wij open dagen gehouden. Ik heb dit nou al zo vaak gezegd dat het voorlopig de laatste keer is dat ik het ga zeggen, maar het moet nog één keer. Mijn excuses voor diegenen die het net zo vaak hebben gehoord als ik.

Het waren mooie en succesvolle dagen. Ik heb ervan genoten hoewel ik nu ook blij ben dat ze achter de rug zijn. Het is ontzettend vermoeiend, zeker als het zo warm is.
Maar ik heb gemerkt dat jezelf omringen met mensen die je hoger brengen werkt. We hebben een aantal mensen over de vloer gehad die ons hoger gebracht hebben.

Lees verder

Win-Win-Win situatie

We zitten midden in een erg drukke periode. Bij het ter perse gaan van dit blog hebben we net op een beurs gestaan en zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de open dagen die we vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli houden. U bent van harte uitgenodigd. Het belooft interessant te worden. Houd de website in de gaten!

Lees verder

Ogen

Blog over spiegels in liften

Deze keer een luchtig onderwerp: Spiegels.

Waarom zijn liften toch voorzien van spiegels? Je kunt geen lift instappen of er is wel een spiegel. Volgens Jerwin de Graaf in het artikel "wachten is passé", is dat omdat mensen zich snel vervelen en een spiegel in de lift gaat die verveling tegen. En zo lijkt het of de lift veel sneller gaat.

Lees verder

Toegang

Dit filmpje is natuurlijk leuk bedacht. Een liftdeur leent zich hier goed voor.

Maar er is veel te zeggen over liftdeuren. Kwaliteit, kosten en veiligheid zijn aspecten die heel veel impact hebben.

Lees verder

Keuzes maken

Ik hoorde van de week de opmerking: Je kunt beter de op één na beste hebben die het doet, dan de beste die stuk is. En daar valt natuurlijk niets tegenin te brengen.

 

Lees verder

Nooit te oud om te leren.

Kennen jullie Seasick Steve? Een rocker die op latere leeftijd beroemd werd. Hij bouwt zijn gitaren zelf en als hij er op speelt vliegen ze bijna in brand. Geweldige kerel. Kijk maar even: Link naar Youtube filmpje Seasick Steve

De titel van het nummer is "you can't teach an old dog new tricks". Ik vind het een geweldig nummer maar voor wat betreft mijn bedrijf wordt ik er niet blij van.

Lees verder

Contracten

Wat moet ik daar nu over zeggen? Een aantal kreten die vaak voorbij komen misschien? Basis-contract, uitgebreid-contract, all in-contract, prestatie-contract. Ik heb er vast een paar gemist. Het gaat me ook niet om de verschillende contract vormen.

Lees verder

«      1   |   2   |   3      »